Miracle

Shine your light into the world

Ready to reach the Stars?

Er du klar til at funkle som en stjerne?

Det kræver, at du slipper ud af dit eget indre fængsel og kommer i en tilstand af harmoni, fredfyldthed og velsignelse – herfra står du kærligt og powerfuldt i din egen essens.

Transform into your own sparkling light

Jeg åbner op for dit eget krystalklare lys og får dig til at funkle som en stjerne.

Miracle

 

Inden du kan skinne dit lys ud til verden og funkle som en sand stjerne, så skal du have forløst de blokerede følelser, der har fastlåst sig i din krop.

Din krop bærer på alle oplevelser, ord og følelser du hørt og været igennem i dit liv. Så hvis disse ikke er blevet forløst, så er du endt i dit eget indre fængsel. Disse følelser kan sætte sig som fysiske eller psykiske ubalancer. Så tiden er kommet til at forløse gamle følelser og andre forhindringer som står i vejen for, at du kan stå i harmoni og fredfyldthed og skinne dit lys ud til verden.

Jeg scanner din underbevidsthed for:

  • Slør omkring hjertet
  • Gamle følelser og traumer
  • Om kroppen og sjælen er intakt
  • Blokeret energi i kroppen
  • Overbevisninger der ikke gavner dig
  • Karmiske oplevelser der genspiller sig i dette liv

Divorce your limiting beliefs

 

Your Miracle Session

Vi taler sammen over telefonen, så du kan vælge at være lige hvor det passer dig bedst i de 60 minutter sessionen varer.

Efter hver session slipper din krop gamle følelser og overbevisninger – alle dem der ikke længere gavner dig, og herfra træder du ud af dit eget indre fængsel. Du åbner op for dit eget krystalklare skinnende lys, og mærker en krop der stråler af fredfyldhed, harmoni samt grænseløs kærlighed.

Blot én session kan gøre en kæmpe forskel!

 

Pris: 1275 kr.

 

Jeg connecter dybt med din underbevidsthed og forløser og fjerner det der ikke længere gavner dig i de mest kærlige og regenererende hjernebølger.

Din transformation starter allerede fra det tidspunkt du booker din session.

Sessionen er en kombination imellem terapi, healing og clairvoyance.