Soul Transformation

You create the world

In stillness is real power and transformation

Få ro på nervesystemet – så du kan mærke hvad dit hjerte og din sjæl er her for at bidrage med. For siden du er landet her på siden, så tænker jeg, at du er her for at bidrage stort.

The deepest soul healing

Soul Transformation er en dyb dyb sjælshealing som forløser gamle følelser i underbevidstheden samt regulerer og afbalancerer dit nervesystem.

Soul Transformation

 

Der findes ingen ord på denne høje vibration, så derfor foregår healing sessionen i stilhed.

Jeg fører dig i beroligende hjernebølger, som du mærker som en afslappende og meditativ tilstand.

Herfra fortæller din krop, sind og sjæl mig hvad du har behov for. Jeg kommer ind til kernen af dine udfordringer uden at du behøves at fortælle mig om dem. Jeg får dem vist, mærket og fortalt af Universet.

Jeg arbejder altid med roden af dine problematikker, hvorfor du også vil opleve en kraftig healing respons efterfølgende. Den dybeste transformation er aktiveret. Hver session er helt unik – fordi hver sjæl er unik.

Jeg scanner din underbevidsthed for:

 

  • Traumer, chok, smerter og følelser
  • Ubalancer i nervesystemet
  • Sjælehentning
  • Karmiske oplevelser der genspiller sig i dette liv
  • Slør omkring hjertet
  • Blokeret chakraer

Jeg sørger for at stagnerede energi og andre ubalancer forløses og skylles nænsomt væk.

For hver session du modtager, jo tættere kommer du på en ren underbevidsthed samt et roligt og regulereret nervesystem. Du træder tættere og tættere på din inderste essens og dit eget skinnende lys.

Eftersom du er landet på min side, så ved jeg, at du er her for at skinne lyst samt bidrage stort.

 

“Din krop fortæller dig hvad dit sind har undertrykt”

Your Soul Transformation Session

Du kan modtage sessionen ved fysisk fremmøde eller over telefonen.

Meget få i Danmark er uddannet i denne dybdegående sjælshealing.

Hvis vi taler sammen over telefonen, så du kan vælge at være hvor det passer dig bedst i de 60 minutter sessionen varer.

Indledningsvist taler vi sammen om ønsker du måtte have til forandringer i dit liv, som jeg sætter en intention ud fra. Jeg er din kanal for transformation, og du bliver healet ud fra hvad du er klar til at slippe – derfor er hver healing helt unik.

Healingen foregår i dyb stilhed.

Under healingen får jeg præcise informationer omkring dine blokeringer og/ eller fremtidige potentialer, som jeg fortæller dig om, når sessionen er slut.

Pris: 1275 kr. online

Ved fysisk fremmøde har jeg mulighed for at supplere din session med en NADA behandling (akupunktur i ørerne og hovedet) samt essentielle olier fra dõTERRA, som også bidrager til at du slipper og forløser affaldsstoffer, følelser, blokeringer samt regulerer dine hormoner og nervesystemet på en nænsom og kærlig måde.

Pris: 1875 kr. ved fysisk fremmøde

Din transformation starter allerede fra det tidspunkt du booker din session.