Silent Soul Retreat

Are you ready to get clarity in your life?

Tænker du nogle gange over, om du mon overhører hvad din krop forsøger at fortælle dig? Eller din intuition? Din mavefornemmelse? Eller ved du godt du overhører noget – men alligevel blæser du afsted ud i en ny dag hver eneste dag. Velvidende at du burde justere noget i dit liv.

  • Er du kommet ude af kontakt med dig selv?
  • Trænger du til at få ro på dit nervesystem?
  • Føler du at du blæser afsted hver dag?

Tør du gør noget ved det?

Ready for next level?

Kom med ind i stilheden på et 3-dags stilhedsretreat i de smukkeste og skønneste omgivelser på Sostrup Slot og Kloster.

Silent Retreat

Kom med ind i stilheden på et 3-dags stilhedsretreat i de smukkeste og skønneste omgivelser på Sostrup Slot og Kloster.

Her får du mulighed for at komme i en endnu dybere og mere nærværende kontakt med dig selv. Din forbindelse med dig selv er altafgørende for, hvordan du agerer gennem livet.

Hvis du kun er i 60% kontakt med dig selv, så kan du også kun være i 60% kontakt med andre – og det gælder også dine børn.

Så er du klar til at træde ind på dit næste niveau? En måde er ved at udelukke al udefrakommende støj i 3 dage, hvor du kommer i endnu dybere kontakt med dig selv og din intuition.

Når den ydre støj er væk, så er der kun den indre støj tilbage. Så du skaber en mulighed for at komme endnu dybere kontakt med dig selv, få klarhed over dit liv samt finde ud af om du overhører noget indeni dig.

Dette er en indre healingsrejse, hvor du bliver taget kærligt af ved hjælp af sund og nærende mad, alenetid, fordybelsestid, energiterapi samt kropsterapi.

 

Clarity is power

Det hele handler om, at få ro på nervesystemet ved at slippe stagnerede følelser i kroppen, slippe affaldsstoffer der blokerer kroppen, forløse uhensigtsmæssige overbevisninger, komme i regenererende hjernebølger og få et fleksibelt bindevæv.

Derfor får du to individuelle sessioner i løbet af weekenden, for at arbejde med lige præcis det du har brug for.

Den ene session er en dyb sjælshealing, som regulerer og afbalancerer dit nervesystem og samtidig forløser dig for stagnerede følelser. Den anden individuelle sion er en intuitiv fysiologisk kropsmassage, som har et særligt fokus på at skabe et fleksibelt bindevæv og forløse affaldsstoffer fra din krop.

Begge sessioner tager udgangspunkt i hvor du er på din rejse, og hvad du lige præcis skal have fokus på for at komme i en endnu dybere kontakt med dig selv.

Your Silent Retreat

Opholdet varer fra fredag til søndag og der er indtjekning kl. 16.00 fredag og vi tjekker ud igen søndag kl. 12.00.

Det hele foregår i unikke og smukke omgivelser på Sostrup Slot og Kloster ved Grenå, som ligger i en uendelig smuk park omgivet af skov og med gåafstand til standen.

Opholdet inkluderer 2 overnatninger på eget værelse med eget bad og i Hästens senge.

Du får fuld forplejning med sund og nærende vegetarisk mad samt 2 1:1 individuelle healingssessioner; – en kropsterapi session samt en dyb sjælshealing. Herudover vil der være fællestid med meditationer/ TFT/ EFT tapping teknikker samt alenetid, hvor du kan fordybe dig.

Det hele foregår i unikke og smukke omgivelser på Sostrup Slot og Kloster ved Grenå, som ligger i en uendelig smuk park omgivet af skov og med gåafstand til standen.

 

Prisen: 6375 kr.

Du kan betale i 2 rater

In stillness

is real power